Prednosti kriolipolize

Cryo Center My Beauty - Prednosti kriolipolize

Kriolipoliza nudi mnogobrojne prednosti korisnicima, pružajući jednostavan način da se zauvek reše masnih naslaga.

Ciljana eliminacija masnih ćelija – ciljano smanjenje obima. Kriolipoliza cilja određene delove tela, što dovodi do eliminacije masne naslage na problematičnim zonama.

Neinvazivna procedura - za razliku od tradicionalnih postupaka kao što su zatezanje kože, kriolipoliza nije invazivna, ne zahteva anesteziju ili operaciju i nema potrebe za oporavkom. Nakon tretmana možete odmah da se vratite svim svojim obavezama i aktivnostima.

Brzo i bezbolno - Ne postoje bolni rezovi, ožiljci, ili nelagodnost prilikom tretmana, a procedura je brza i jednostavna. Možete čak da odremate dok aparat uništava Vaše masne ćelije.

Uspeva u onome u čemu ishrana i vežbanje ne mogu - Ishrana i vežbanje u nekim slučajevima ne mogu da koriguju sve delove tela, neke problematične zone će ostati nepromenjene bez obzira na to koliko naporno radite. Ovaj proces uklanjanja masnoće nastavlja tamo gde pravilna ishrana i vežbe prestaju. Ona znatno utiče na oblik Vašeg tela.

Za mnoge pojedince, naročito onih u srednjim godinama sve vežbe na svetu ne mogu da eliminišu najupornije masne naslage. Kada ste umorni od posla, ne osećate se dobro u svom telu, kriolipoliza može biti najbolje rešenje za Vas.

Kriolipoliza ima mogućnost da ciljano stimuliše gubitak masnih ćelija, na taj način možete bezbedno i jednostavno da oblikujete svoje telo i usavršite svoj izgled. Brzo, lako, i bezbolano - ne postoji bolji način da se rešite neželjenih masnih naslaga.

Kriolipoliza trajno eliminiše masne ćelije, dijete ih samo smanjuju

zakažite tretman

Nakon zakazivanja dobićete potvrdu o terminu

pre i posle

Pogledajte galeriju učinka tretmana kriolipoliza

Galerija pre i posle Cryo Center My Beauty pogledajte galeriju