Kako funkcioniše kriolipoliza?

Cryo Center My Beauty - Kako funkcioniše kriolipoliza?

Kriolipoliza je jedinstvena procedura koja dovodi do elimimacije masnih ćelija iz tela bez operacije i oporavka, tako što ciljano tretira problematične oblasti uz pomoć inovativnog postupka hlađenja.

Hladan proces kriolipolize kristališe, odnosno zamrzava masne ćelije ispod kože ostavljajući kožu nepovređenu a izazivajući smrt potkožnih masnih ćelija. Kada ove ćelije izumru, one se prirodno ispiraju iz tela, ostavljajući iza sebe samo glatku kožu. Podešavanje temperature se pažljivo prati da bi se sprečilo smrzavanje i oštećenje kože, stvarajući potpuno bezbedan proces koji može efikasno da eliminiše masti koje ishrana i vežbanje ne mogu. Dokazi ukazuju da su rezultati tretmana dugotrajni, pružajući brz i jednostavan način da izgledate mnogo bolje.

Metod koristi činjenicu da su masne ćelije po svojoj prirodi veoma osetljive na hladnoću i, za razliku od ostalih ćelija, mogu da budu uništene kada se dovedu sa njom u kontakt.

Kada se masne ćelije hlade, one se kristališu a potom postepeno oslobađaju lipide. Kristali leda uništavaju membranu masne ćelije, uzrokujući njihovo pucanje.

zakažite tretman

Nakon zakazivanja dobićete potvrdu o terminu

pre i posle

Pogledajte galeriju učinka tretmana kriolipoliza

Galerija pre i posle Cryo Center My Beauty pogledajte galeriju