Šta je kriolipoliza?

Cryo Center My Beauty - Šta je kriolipoliza?

Suočavanje sa težinom može biti pravi izazov, a sa njim se bore ljudi već decenijama. Ponekad, pogotovo u srednjim godinama, čak i najagresivniji programi dijeta i vežbi nisu dovoljni da bi konačno eliminisali onih par preostalih kilograma.

Ukoliko redovno vežbate, jedete pravilno, a još uvek ne vidite rezultate na stomaku, rukama ili nogama, kriolipoliza može da bude rešenje koje Vam je potrebno da izgledate i osećate se bolje.

Kriolipoliza je novi proces koji ciljano eliminiše masti, direktno ispod kože, u cilju preoblikovanja tela. Sa milionima uspešnih tretmana širom sveta, kriolipoliza može biti savršen način da Vam oblikuje telo kao što ste to oduvek želeli.

Kriolipoliza, poznata po engleskom nazivu “CoolSculpting”, inovativna je procedura koja smanjuje masti na određenim delovima tela kroz jedinstven proces hlađenja.

Za razliku od tradicionalnih postupaka, kao što je npr. liposukcija, kriolipoliza je neinvazivna i ne zahteva operaciju ili oporavak.

Mnoge mere mršavljenja zahtevaju vreme i posvećenost za vidljive rezultate, ali kriolipoliza daje rezultate na željenim delovima tela tako što ciljanjo uništava masne naslage neposredno ispod kože a to nam daje mogućnost da oblikujemo telo.

zakažite tretman

Nakon zakazivanja dobićete potvrdu o terminu

pre i posle

Pogledajte galeriju učinka tretmana kriolipoliza

Galerija pre i posle Cryo Center My Beauty pogledajte galeriju